Terra Militaris: Birthright utvidelsen

terramilitarisliten1

I samarbeid med gPotato.eu gir vi deg muligheten til å vinne 1 av totalt 10 koder til utvidelsen av spillet.

terramilitarisliten3

Gala Networks Europe, en av de ledende frie spill-spillutgivere og operatør av www.gPotato.eu portalen, er glade for å kunngjøre at Birthright, den nyeste ekspansjonen for Terra Militaris den historie-baserte strategispill i sanntid MMO er nå lansert. Utvidelsen vil vi også få se tillegg av en ny server per språk og en rekke fantastiske premier som vil være tilgjengelig for spillere på hver av de nye servere i en rekke utfordring konkurranser.

De nye serverne skal hete Orion (tysk), Minotaure (fransk), Medusa (engelsk), og Hydra (polsk). Spillere vil få konkurranser som New World Conquest Championship, Guild Territory hendelsen, Era Progresjon Event, adelen inn Event, og Merchant Race og Videoguider Event, som alle tilbyr muligheten til å vinne eksklusive premier.

The New World Conquest Championship på de nye serverne vil engasjere de mest dekorerte og etasjer av krig Lords i en konkurranse for eksklusiv virkelige verden og i spillet premier. Spillere vil bli utfordret til å være på toppen av rangeringen, i forskjellige kategorier, i løpet av en og en halv måned. gPotato.eu vil sette en poengsum for hver rangering posisjon og på slutten av arrangementet de totale poengene for hver spiller i topp 25 av kategoriene vil bli telt. Kategoriene vil være: rang, berømmelse, Hero nivåer, handelsfartøy nivåer, misjonsskip nivåer og arena vinner. Alle aktører innenfor topp 25 vil motta en belønning, med en Samsung Galaxy Tab P1010 reservert for det første sted vinneren og en Asus netbook for andreplassen. Mange andre relaterte krigsbyttet vil bli levert til etterfølgende erobrere.

Også kjører på de nye serverne er Guild Territory Event og Era Progresjon Event. Den tidligere vil gi in-game belønning for klan med den største territoriet etter 45-dagers konkurranse periode. Den Era Progresjon Event tilbyr in-game belønning for de første tre spillere for å nå den femte epoken.

Finner sted på tvers av alle servere er adelen inn hendelsen. Alle spillere som logger inn i spillet hver dag av de fem første dagene etter lanseringen av Birthright vil legge inn et lotteri hvor de har en sjanse til å vinne en av 200 Seven Day Silver adelen Cards.

terramilitarisliten4

For de opprinnelige Terra Militaris servere, vil en kjøpmann rase holdes. Spillere som kommer inn vil måtte starte på en valgt landsby eller by, og deretter deres rase kjøpmenn til annen destinasjon bygda eller byen. Alle deltakere får en av hver ressurs pakke: mat, tømmer, stein, metall, gull. Vinneren vil være i stand til å avgjøre en server begivenhet for en helg. Det vil også være en Video Guide hendelse der spillere vil bli bedt om å lage video guider om spillinnhold for ytterligere belønninger.

Spillerne oppfordres til å se opp for muligheter til å vinne premier på gPotato.eu ‘s Facebook og Twitter-sider og til å besøke de nye serverne når de har blitt lansert. I alt vil det være premier på totalt € 8000 i verdi klar til å bli krevd av bare de mest besluttsomme og dyktige ledere. Med så mye på spill, med så mange belønninger for å hevde, og med konkurranse så voldsom, ville den ambisiøse omfanget av disse hendelsene uten tvil gjøre Cæsar seg rødme.

”teksten er fritt oversatt med google translate”

Du kan også følge Terra Militaris her:

Facebook
Twitter

YouTube

Vi har gleden av å gi bort hele 10 utvidelser til spillet…

Hva må du gjøre for å få en???

Ikke vanskeligere enn som så, send oss en mail på konkurranse@gamersmix.no med hvorfor akkurat du bør vinne!

Ikke hørt om spillet?? Vel da finner du spillet akkurat her

Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg.

Bildegalleri:

Online, Strategi Konkurranser, Spillnyheter

Leave a Reply