The Expendables 2: The videogame

8. juli 2012 Roger Evensen No Comments

expendables5

Stallone og hans menn lander snart også i spillform. Vi har kikket såvidt på litt info og tilgjengelie bilder..

Vi lar tvilen komme spillutviklerne til gode. Spill fra filmens verden har vært forsøkt med hell og uhell mange ganger.
Gleder oss til å prøve det etterhvert…

Track ‘Em, Find ‘Em and Kill ‘Em ini: The Expendables 2 Videogame

Ubisoft har annonsert utgivelsen av The Expendables 2 Videogame. Basert på andre filmen i Lionsgate og Millennium Films fenomenale filmserie The Expendables, de er den ultimate eliten av leiesoldat skytespill som kommer denne sommeren til PlayStation Network, Xbox Live Arcade for Xbox 360 underholdningssystem og PC.

The Expendables 2 Videogame forener fire av verdens mest legendariske leiesoldater-Barney Ross, Gunner Jensen, Hale Caesar og Yin Yang-i en fest av eksplosiv, over-the-top handlingen autentisk handling knyttet til Expendables franchisen.  Bygget på universet skapt i de fartsfylte og stjernespekket filmene, inviterer The Expendables 2 Videogame spillere ut på et nytt eventyr for å redde en ekstremt verdifull, kidnappede milliardær.

Det er i all virksomheten deres, før helvete bryter løs og den eksplosive blanding av testosteron og parafin sprenger i en massiv ildkule som ikke lar deg som spiller hvile. Eventyret slutter akkurat der den nye filmen begynner og skaper en kontinuerlig historie opplevelse for fans av The Expendables.

Spillere kan bli med opp til tre venner lokalt og på nettet for å oppleve all-out action i filmatisk, nærkamper eller mens du kontrollerer et arsenal av kjøretøyer i eksotiske steder inkludert somaliske ørkener, burmesiske jungel, og mer, og fans som ønsker å konkurrere for å bli best rettigheter kan spille gjennom flere utfordringer for de øverste plassene på topplistene.

For mer informasjon om The Expendables 2 Videogame: http://www.theexpendables2film

Fant meningen til en omfangsrik person med solide meninger om film og spill.

Hør og se hans synspunkter med flotte klipp fra spillet og flere av Stallones filmer:

Se klippet som kom 10 Juli 2012

Se klipp fra filmen her:

 

Bildegalleri:

 

Action Spillnyheter

Leave a Reply