The Lord of the Rings Online oppdateres

11. desember 2012 Roger Evensen No Comments

lotru9scuttledells4jpg

The Lord of the Rings Online oppdateres og utvides med den niende utvidelsen.

The Lord of the Rings Online Update 9: Against The Shadow

Dette er nyhetene i oppdatering nummer 9:

Riders of Rohan Instance Pack – Road to Erebor

Følg i fotsporene til Midgards mest berømte hobbit som du opplever disse tre helt nye tre-manns tilfeller:

Webs of the Scuttledells

Mange år har gått siden hobbit Bilbo Baggins gikk gjennom Myrkskog og skogens edderkopper fikk først føle bittet av Sting. Nylig har alve speidere blitt borte og Gandalf ber modige eventyrere om å undersøke disse dystre budskap. Ta vare deg selv når du tråkker inn i skogen for man kan aldri være sikker på hva som lurer under de mørke grener.

lotrstonegiant2

Seat of the Great Goblin

Ned under Tåkefjellene til hjertet av Goblin byen der rapporter tyder på at en ny leder kan være på vei opp til makten. I årene siden dødsfallet av den store «Goblin» stornissen, har nissene blitt uorganisert og fortært av indre kamper men en ny leder ville gjøre dem en trussel igjen. Oppsøk denne lederen og drep ham før nissene kan slå til og ødelegge verden.!

Iorbar’s Peak

Besvare et anrop om hjelp fra de store «Eagles» som har blitt frarøvet en av de dyrebare eggene til stein gigantene i Tåkefjellene. Tid er kjernen i dette oppdraget, for de delikate eggene må reddes før de blir hovedretten for en sulten kjempe. Samle dine to sterkeste allierte for stein gigantene er så farlige og uforutsigbare som frigide fjellene de bor i.

lotru9scuttledells2jpg

Dol Guldur Scaling

Tilbake til den klassiske bevegelsesl mønstret, Dol Guldur, fiendens skygge høyborg dypt i hjertet av Myrkskog. I oppdatering nummer 9 vil alle fem tilfeller skalere opp til level 85, og tilbyr tier 2 utfordringer for de mest fryktløse eventyrerne. I tillegg har Dungeons of Dol Guldur eksempel blittoppgradert for en full fellesskap.

Moria Revamp Part 2

Dybden fire nylig oppdatert med underjordiske soner som LOTRO utviklingsteamet avslutter med at vil revolusjonere Moria, dette begynte med oppdatering 7. The Readhorn Lodes, Zelem-Melek, Nud-Melek, og Flaming Deeps har alle mottatte visuelle oppdateringer samt nye og restrukturert oppdrag å forbedre leveling erfaring. Opplev skrekk og undring som ligger dypt under jorden som aldri før!

Del dine meninger om dette og andre LOTR spill med oss, på vår facebookside

Se flere klipp i vår YouTube kanal

Kjøp din utgave av LOTR Online spillene her:

Lord of the Rings Online: Riders of Rohan PC

Bildegalleri:

Fantasi, Online Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply