The Lord of the Rings Online: Riders of Rohan Boxed edition er annonsert

8. juli 2012 Roger Evensen No Comments

lotrridersofrohan1

Klar til å stige inn i Tolkiens univers og følge Riders of Rohan på sin vei igjennom sine mange eventyr??

RINGENES HERRE ONLINE: RIDERS av Rohan BOXED EDITION er annonsert.

Forbered deg på å stige på din lojale hest og kjempe på slettene i Rohan i en episk kamp for å beskytte Middle-earth, som Warner Bros Interactive Entertainment kunngjorde vil The Lord of the Rings Online ™: Riders of Rohan ™ være tilgjengelig som i en full boks utgave for spillere i Europa på 7. september.

lotrridersofrohan2

Utviklet av Turbine, er Riders of Rohan den neste utvidelse til den prisbelønte free-to-play massivt multiplayer online rollespill, The Lord of the Rings Online ™ som gir en interaktiv opplevelse full av liv og fylt med kjente folk , steder og monstre fra den mest kjente fantasy av all tid ..

Utvidelsespakken gir spillerne muligheten til å delta med Rohirrim og ri over de sprikende slettene i Rohan, være vitne til ødeleggelsen av Brorskapet ved Amon Hen, bygge allianser med foreldre fra Fangorn, og bistå Éomer, adoptivsønn av Theoden som han søker å beskytte sitt hjemland fra den voksende Shadow over riket… Riders of Rohan øker også nivået cap til 85 og introduserer Mounted Combat hvor spillere kan nå kjøre sine egne tilpassede hest og samle sine medmennesker til å kjempe mot Warbands og kontingenter av omstreifende Warg ryttere som har blitt speidet over slettene i Rohan, det største landskapet utgitt så langt.

Boxed versjon av Riders of Rohan vil inkludere hele utvidelsespakken, samt en rekke unike elementer inkludert, en Rohirrim elite vakt mount, Rohirrim elite vakt kappe og en Rohan flådd soldat i landskapet.

Den boksede utgaven vil treffe butikkhyllene på 7. september.

For mer informasjon: besøk www.lotro.com

 Videoklipp:

Se flere klipp fra spillet og andre aktuelle spill i vår YouTube kanal

Bildegalleri:

 

Action, Eventyr, Strategi Spillnyheter

Leave a Reply