Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier utvides med enda mer..

2. oktober 2012 Roger Evensen No Comments

ghostreconkhyberpass1

Ubisoft utvider Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier med DLC pakken: Khyber Strike..

I dag kunngjorde Ubisoft Khyber Strike DLC utvidelsen, den tredje Tom Clancys Ghost Recon: Future Soldier DLC-pakken i rekken som sådan. Khyber Strike vil inneholde tre nye flerspillerkart, en ny flerspillermodus kalt «Takeover», et nytt Guerrilla Mode co-op kart, nye prestasjoner, og et økt nivå kapittel. Khyber Strike vil være tilgjengelig for nedlasting den 9. oktober på Xbox 360 ® videospill-og underholdningssystemet fra Microsoft og  10. oktober for Sony PlayStation ® 3 underholdningssystem.

Khyber Strike DLC funksjoner:

• 3 nye multiplayer kart

Switchback: Gå av hovedveien som fører ned til byen og inn i en labyrint av gamle bygninger og trange smug. Summen av trange og svingete smågater vil gjøre hvert hjørne om til en ”close-quarters” dødsfelle.

Palace: Det er ingen tid for refleksjon selv i denne flotte relikviet. Det som en gang var et museum dedikert til å vise herligheten fra fortiden er nå en slagmark, med en massiv gårdsplass i hjertet av sin gamle fortid.

Transit: Moskva metrostasjonen gjør sitt for kamp på nært hold og nært hold kamp. Tog trekker inn og ut av stasjonen og legger til faren som spøkelser og ”Bodarker” kjemper i undergrunnen.

• 1 ny flerspillermodusen: «Takeover»

I likhet med en klassisk Team Deathmatch, vil du få poeng for laget ditt ved å eliminere fiender. Spiss til skalaene med å ta kontroll over fiendens mål og tjene flere poengdoblere til laget ditt. Forsvar ditt lags mål og hindre fienden fra å få den samme fordelen. Velger du å splitte teamet ditt til å forsvare å angripe på samme tid, eller bevege seg som en gruppe og overvelde fienden. Når oppdraget avsluttes, vinner det laget med høyest poengsum.

• 1 Guerrilla Mode kart «Village» (4 spillere online / 2 spillere i lokal delt skjerm)

En fredelig landsby befinner seg forvandlet til en slagmark, som kjemper i harde kamper som raser rundt den sentrale busstasjon. Lange smågater som kjører mellom krig skadete bygninger lager et perfekt jaktterreng for snikskyttere og en av flere skuddvekslinger nær byens bensinstasjon kan resultere i et eksplosivt resultat.

• Nye prestasjoner

• Nivå cap økning på 10

Khyber Strike vil være tilgjengelig for kjøp for 800 Microsoft-poeng på Xbox Live eller $ 9,99 på PlayStation Network.
For flere nyheter og informasjon, besøk spillets offisielle hjemmeside www.ghostrecon.com

Ikke kjøpt spillet?

Da bestiller du enkelt her:

Tom Clancy’s Ghost Recon PS3
Tom Clancy’s Ghost Recon x360
Tom Clancy’s Ghost Recon PC

Nyt bildene i vårt bildegalleri:

Action, Fighting, FPS Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply