Ubisoft viste frem nye titler på Nintendo Direct

17. september 2012 Redaksjonen No Comments

ubisoft_wiiu

13. september viste Ubisoft frem tre av sine Wii U ™ titler under en webcast på Nintendo Direct.

Nintendo Direct er den elektroniske hjem for offisielle og eksklusivt Nintendo nyheter.
Et opptak av webcast er tilgjengelig på http://nintendo.co.uk/nintendodirect

Ubisoft frem titler som Assassin Creed ® III, Rayman ® Legends, og overlevelse-thriller og plattform-eksklusive ZombiU ™, og er posisjonert til å være den ledende tredjeparts på Nintendos flaggskip system. Spennende nye spillfunksjoner ble avslørt for ZombiU og Rayman ® Legends, bidrar til å vise frem de unike egenskapene til Wii U ™ konsoll og Wii U GamePad ™.

ZombiU ™: Nye opptak fra dette eksklusive survival horror førstepersons skytespill avslørte Tower of London plassering og Survival Mode hvor spilleren har bare ett liv for å overleve. Den nye videoen viste også Weapon Crafting funksjon som tillater spillere å tilpasse sitt utstyr direkte på GamePad, bruk av en spraycan å la meldingene laget opp fra symboler for andre spillere, pluss nye online-funksjoner som venner på nettet som er omgjort til zombier vil da dukke opp i spillerens spillet. Ved lansering, en limited edition «Wii U ZombiU Premium Pack» vil bli gjort tilgjengelig som inkluderer spillet sammen med en svart Wii U-konsollen, og en svart Wii U ™ Pro Controller.

Rayman ® Legends: En video med seriens skaper Michel Ancel markert hvordan denne nye 2D-plattformspill oppretter en ny gameplay dynamisk på grunn av ulike roller spillerne ta på avhengig av hvilken kontroller de bruker. Egenskapene til Wii U GamePad ™ tillate en svært følbar interaksjon med spillverdenen som trekker objekter, snu deler av nivået rundt, eller skjerming andre spillere, og krever løpende kommunikasjon mellom alle aktørene for å lykkes.

Begge spillene blir tilgjengelige 30. november i EMEA og november 18. i NCSA når Wii U vil bli lansert i begge regioner.

Andre Ubisoft spill i utvikling til Wii U som vil være tilgjengelig i løpet av systemets lansering vinduet inkluderer:

Assassin Creed ® III: Sett på bakgrunn av den amerikanske revolusjonen i slutten av det 18. århundre, introduserer Assassin Creed III en ny helt, Connor, den nye stemmen for rettferdighet i den gamle krigen mellom Assassins og Templars. Spillerne blir en snikmorder i krigen for frihet mot hensynsløse tyranni i de mest stilfylle og flytende kampopplevelser i serien til dags dato. Assassin Creed III spenner uavhengighetskrigen, tar spillere fra det pulserende, utemmet grensen til travle koloniale byer og intense, kaotiske slagmarkene der George Washingtons Continental Army kolliderte med den imponerende britiske hæren.

Just Dance ® 4: Just Dance 4 er den fjerde utgaven i verdens eneren i dansespillserien. Just Dance 4 har mer enn 40 nye låter, alt fra chart-topping Billboard hits til klassiske Dance Party låter fra artister som Rihanna, One Direction, P! Nk, The B-52-tallet, og Flo Rida. I tillegg er det en ny Puppet Master Mode som lar opp til 5-spillere delta, dette er eksklusivt til Wii U. I den nye modusen, kan operatøren av Wii U-kontrolleren bytte danserutiner og skape koreografier som utføres av de andre fire spillere i sanntid.

Marvel Avengers ™ Battle for Earth: Kampen mot ondskapens krefter i dette nye Marvel eventyret har et stjernegalleri med over 20 Marvel Super helter og skurker, inkludert Captain America, Thor og The Hulk. Basert på «Secret Invasion» historie, er Marvel Avengers interaktive miljøer inspirert av ikoniske Marvel tegneserier kunstverk og bakgrunner. Oppleve en rekke spillmoduser ved hjelp av Wii U-kontrolleren for å utføre eksplosive superangrep, slippe løs ødeleggende spesialtrekk og kampvenner eller mot AI.

Rabbids ® Land: De gale Rabbids er bwaaaaaaack og denne gangen har de invadert vår favoritt fornøyelsespark. Legg ut på et eventyr for å fange Rabbids i en temapark og utforsk mer enn 20 attraksjoner langs veien, inkludert et forhekset prinsesseslott, Tunnel of Love, en sprø berg-og dalbane og et nifs hjemsøkt hus. Spillerne bruker Wii U-kontrolleren til å ta kontroll over Rabbids på en  rekke sprø måter, blant annet sikte, tilting, rope til, styring, bevegelser og ved å tegne på dem på kontrolleren skjerm.

Sport Connection ™: Sports Connection er neste generasjon av multi-sports spill som bringer familier og ungdom sammen i et interaktiv og engasjerende miljø. Forvandle stuen din om til den ultimate sportsarena og oppleve alle dine favoritt sporter som aldri før ved å spille på tvers TVen og den nye Wii U-kontrolleren, bytt fra multiplayer til singleplayer og spille på lag for konkurransedyktig co-op. Wii U-kontrolleren tillater opp til 5 spillere å konkurrere samtidig i en rekke idretter som fotball, fotball og gokart.

Your ShapeTM: Fitness Evolved 2013: Med mer enn 125 forskjellige treningsøkter og 215 trening beveger seg, løfter Your Shape 2013 fitness gaming til et nytt nivå. Spillet gir en mer personlig treningserfaring fullpakket med morsomme og spennende sentralstimulerende midler for å oppnå spillerens mål. Your Shape 2013 viderefører tradisjonen fra den tidligere Your Shape serien ved å tilby den beste i klassen trening teknologi, inkludert framgangsstatistikk, motiverende online-funksjoner, HD-grafikk og vakkert animerte virtuelle trenere.


Rayman Legends – Michel Ancel video:

Rayman Legends – Gameplay footage

ZombiU – Tower of London Trailer

Kilde: Ubisoft pressemelding

Action, Barn, Eventyr, Familie Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply