Unite 2012: 2012 Unity Awards Vinnere Avdekket

27. august 2012 Redaksjonen No Comments

unity-awards-2012

Unity Technologies plukker ut de beste spillene og Apps Laget med Unity til årlige prisutdelinger.

Unity Technologies

Leverandør av Unity multi-plattform motor og utviklingsverktøy, kunngjorde vinnerne av de 2012 Unity Awards 23. august på Unite 2012-konferansen i Amsterdam. Unity Technologies laget Unity Awards til ære for utviklere som lager de beste videospill og interaktive 3D-applikasjoner ved hjelp av Unity utviklingsplattform.

Årets vinnere er:

Golden CubeTotal War Battles by The Creative Assembly and SEGA
Community ChoiceDead Trigger by Madfinger Games
Best GameplayBeat Sneak Bandit by Simogo
Best Visual ExperienceEscape Plan by FunBits and SCEA
Best Technical AchievementDead Trigger by Madfinger Games
Best Student GamePulse by Team Pixel Pi from the Vancouver Film School
Best Serious GamePowers of Minus Ten by Green Eye Visualization
Best Non-gameBats! Furry Fliers of the Night by Bookerella and Story Worldwide

Valgene ble gjort av Unity Technologies teamet over en rekke uker. De nominerte ble redusert til de mest imponerende finalister, og deretter stemt fram i en anonym avstemming. Nominasjoner til neste Unity Awards vil begynne våren 2013.

Om Unity Technologies
Unity Technologies er skaperen av Unity, et intuitivt og fleksibelt utviklingsplattform brukes til å lage vilt kreativ og intelligent interaktiv 3D og 2D-innhold. «Forfatter en gang, distribuere overalt» evne sikrer utviklere kan publisere til alle de mest populære plattformene. Unity Technologies har en blomstrende fellesskap av over 1,2 millioner registrerte utviklere, inkludert de store forlagene, indie studioer, studenter og amatører. Unity Technologies aggressivt re-investerer i sine prisbelønte 3D utviklingsverktøy og demokratisering tiltak, som for eksempel Asset butikken digitalt innhold markedet og Union spillet distribusjon service, for å ligge i forkant av utviklingen. Unity Technologies har hovedkontor i San Francisco, og har kontorer i Canada, Kina, Danmark, Litauen, Sverige, Storbritannia, Japan og Korea. For mer informasjon, besøk: http://unity3d.com.

Om 2012 Unite
Unity Technologies holder 2012 Unite, sin sjette årlige Developer Conference, 22. august – 30., 2012 ved Westergasfabriek i Amsterdam. Unite 2012 er et arrangement for utviklere, utgivere, entusiaster og andre interesserte i Unity å komme sammen for å lære mer om den markedsledende plattform for å lage høykvalitets videospill, opplæring simuleringer, medisinske og arkitektoniske visualiseringer og andre 3D interaktivt innhold – og hvordan du får mest mulig ut av det.

Unite 2012 tilbyr tre dager med læring inkludert avansert hands-on klassen tutorials, tekniske økter og en mulighet til å delta kjempeflott parter. Unity Technologies vil avholde en Unity Training Day 21. august, på dagen før vil Unite 2012 gi nye og uerfarne brukere grunnlag for Unity utvikling. For mer informasjon om Unite 2012 og Unity Training Day, besøk: http://unity3d.com/unite/.

Unite 2012 Keynote

Kilde: Pressemelding

Event, Håndholdt Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply