Vennebyen - nå som app i App Store

16. desember 2011 Roger Evensen No Comments

Bli med på eventyrene som Apa, Ted og Elfie opplever når de tre rekruttene lærer hvordan de skal bli ekte redningsmannskaper..

 

Sammen med mannskapene på brannbilen, politibilen og sykebilen gjør de sitt aller beste for at Vennebyen skal være et trygt og godt sted.

Vennebyen er en kjent tv-serie for barn mellom 2 og 6 år, og serien er inspirert av barns fasinasjon av utrykningsetatene. Samarbeid, vennskap, toleranse, kunnskap, aktivitet og moro er stikkord for dem som bor i Vennebyen.

Vennebyen nå tilgjengelig som app i App Store

Vi har utviklet en app med spill og aktiviteter for barn mellom 2 og 6 r, basert p barne-TV-suksessen Vennebyen, kjent fra TV2. Bli med de tre vennene Apa, Ted og Elfie på spennende oppdrag med utrykningsenhetene for brann, ambulanse og politi.

 • Slukk brann med Elfie
 • Hjelp Ted med rydde i førstehjelpsskrinet
 • Fly politihelikopteret med Apa
 • Bli kjent med Vennebyens verden i et klassisk memoryspill
 • Lek med uttrykningskjretyene
 • Små filmklipp fra TV-serien som premier
 • Vennebyen som barne-TV-serie har hatt stor suksess i både Norge og England, og denne appen er tilgjengelig på begge språk. Vennebyen ble skapt i 2006 av Carl Christian Hamre mens han fortalte godnatthistorier for sine barn og historiene hentet han fra sine egne erfaringer som politimann.Link til appen

  Ravn Studio: Prisvinnende norsk spillutvikler som står bak titler som: Snakeball (PSN), EngleKræsj (PC), Flåklypa Grand Prix (NDS), Knerten gifter seg (NDS), Kaptein Sabeltann og ildpørvene (NDS), Vinter i Blåfjell (NDS), Bålfjell, adventskalender (App for iPhone/iPad/iPod)

  Rock Pocket Games: Utvikler spill for iOS, Android, Windows, Mac og konsoll. Basert på egne IPer og lisensprodukter for kunder og co-produsenter. Tidligere utgivelser inkluderer: Elleville Elfrid,  Senkveld Spark meg bak, og The Package.

  2011 CreaCon Entertainment AS/ Carl Christian Hamre.
  All rights reserved Carl Christian Hamre.
  Original idea by Carl Christian Hamre
  Concept and characters by Carl Christian Hamre & Anne Stray Hamre.
  Original theme song written by Mads Hauge and Carl Christian Hamre
  Additional sound design by Jrn Lavoll / Make Music AS / CreaCon Entertainment AS

  Hjemmeside: www.ravnstudio.no

Barn, Eventyr, Håndholdt iPad, iPhone, Spillnyheter

Leave a Reply