Vi er spente på Deep Black: Reloaded

6. mars 2012 Roger Evensen No Comments

deepblack3

Mens vår skribent Jørgen Sæter, laster ned og tester Deep Black: Reloaded så tar vi en liten snik titt på spillet i mens..

deepblack1

Biart Company, et selvstendig utviklings studio kunngjorde nylig at science-fiction, tredje-person shooter PC Deep Black: Reloaded er lastet opp og nå tilgjengelig via digitale nedlastings plattformer. Med 40 single player oppdrag over land og vann, dype farger: Reloaded ligger i et øde nær fremtids tid med global terrorisme og spionasje som spillere blir involvert inn i en desperat kamp for verdensherredømme og fanget av sofistikerte biologiske våpen.

«Vår visjon for Deep Black Reloaded, var et øde nær fremtids actionspill, blandet med en kompleks science-fiction fortelling med bio-terror» sa Konstantin Popov, administrerende direktør i Biart, «Etter over tre lange år å lage, selv finansiert i ånden av indie gjennom Biart laget, er vi glade for å kunngjøre tilgjengeligheten av Deep Black: Reloaded og er klare til å bygge universet om igjen for fremtidige gjentakelser «.

deepblack2

Satt i 2047, i en verden der globale mega selskaper har tatt over regjeringer og selskaper kjemper det ut i en kamp om minkende ressurser. Syrus Pierce er en pensjonert operativ agent av en leiesoldat gruppe Charon (Chief Amphibious Reconnaissance Operasjonell Network). Nå, flere år etter han gikk av, blir Pierce kontaktet av sin sjef, general Jack Sterling, som informerer ham om at medlemmer av et forskerteam har blitt tatt som gissel utenfor vestkysten av Sør-Amerika ved Al-Azrad terrornettverk.

Pierce tar til det mørke dypet bevæpnet med en vrede av undervannsutstyr inkludert en futuristisk undersjøisk drakt komplett med jet pack og integrert harpun i jakten på terrorister. Med flertallet av spillet foregår under overflaten, vil action-adventure fans trenge alt for å mestre nye ferdigheter til å bekjempe fiendtlige stridende og infiltrere fiendens baser.

Deep Black: Reloaded er en kompleks science-fiction mysterium mikset med spionasje og bio-terror, hvor spillere blir involvert i en desperat kamp for verdensherredømme og besittelse av en sofistikert dooms dag biologiske våpen.

Kompatibel med NVIDIA 3D Vision for den ultimate opplevelse under vann, Deep Black: Reloaded kan kontrolleres ved hjelp av Razer Hydra kontrolleren. Utviklet bruker Biart selskapets proprietære teknologi biEngine Deep Black vil komme Microsoft Xbox 360 (XBLA) og Sony PlayStation 3 (PSN) gjennom 505 Games senere i 2012.

Se klipp fra flere klipp fra dette og andre aktuelle spill i vår videokanal

Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

Deep Black: Reloaded PC

Bildegalleri:

 

Action, Science Fiction Spillnyheter

Leave a Reply