Vi har testet Tweet7 for IOS7

29. oktober 2013 Redaksjonen No Comments

tweet7b2

Vår skribent Ingve har testet oppgraderingen til IOS7 tweet7.

Hvordan twitrer dere?

 

Tweet7 – Twitterapplikasjonen for iOS7 til 21kr laget av Halcyon MD SLR er en utrolig minimalistisk klient som er bygget eksklusivt for iOS7.

Tweet7 er en enkel og veldig visuelt pen applikasjon for de som bruker twitter mest til å lese nyheter på tidslinjen med enkle oppdateringer og noen få direktemeldinger i ny og ne. Denne klienten er veldig rask og gjør det den kan veldig bra. I forhold til den offisielle Twitterklienten så synes jeg den er mye raskere og utrolig lett i bruk. En setter seg rask inn i funksjonene og det er intuitivt å bruke den.

Applikasjonen gir brukerne oversikt over tidslinje, når en blir nevnt og direktemeldinger og profil. En starter i tidslinjen når en starter applikasjonen. På høyre side av skjermen har en 3 områder en kan sveipe mot venstre for å få opp de andre områdene. Ellers så har klienten muligheten for å dele, retweete eller favorittmerke tweets. Tweet 7 gjør ikke så mye mer enn dette.

tweet7b3

Når klienten har sine begrensninger som dette så vil nok flere brukere som er tunge brukere av Twitter vurdere bort denne klienten. For de som vil lese tidslinjen sin å ikke bruke så mye tid på Twitter er klienten veldig bra. Det som kan være et minus er prisen en må betale når klienten ikke gjør så mye mer enn det den gjør nå.

tweet7

Visuelt sett er Tweet7 veldig fin og iOS7 inspirert. Den er veldig rask og lett til å bruke. Slik som den er nå så er nok klienten rettet mot et mer nisjemarked, og ikke for de tyngre brukerne.

Dersom utvikler av klienten legger til tjenester som Tweetmarker støtte, samt støtte for Pocket – Read it later etc. så er det nok flere som vil velge denne klienten.

+ Flott visuell klient

+ Rask i bruk

+ Enkel å bruke

-Mangler enkelte funksjoner

kast3

Apple Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply