Vi nærmer oss utgivelsen av Pippi på Nintendo DS

14. juni 2012 Roger Evensen No Comments

pippi7

Det blir ingen tvil… I år blir det barnas somme, bare tenk å kjøre ut på bilferie og legge mil etter mil under hjulene…
Barna maser ikke og holder konsekvent på med Pippi Langstrømpe på sine Nintendo DS konsoller 🙂 Barnepanelet er klare til test…

pippi1

Bli med Pippi, Tommy og Annika på sommerens morsomste spilleventyr for alle barn i alderen 4-10 år. Som Pippi selv ville ha sagt: «Ikke vet jeg hva dere tenker gjøre, men jeg skal ikke ligge på latsiden. Jeg er nemlig tingleter, og da har man aldri fri.» Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe er en av verdens mest kjente og kjære barnebokfigurer, og nå er hun endelig kommet til Nintendo DS.

Ravn Studio, i samarbeid med Saltkråkan og Pan Vision, er stolte over å kunngjøre lanseringen av Nintendo DS-spillet med verdens sterkeste jente, Pippi Langstrømpe. Den 19. juni 2012 vil «Pippi Langstrømpe» bli lansert på 8 språk.

For Saltkråkan AB er Nintendo DS et helt nytt format å vise Pippi Langstrømpe i.

– I vårt samarbete med Ravn Studio har det varit viktigt att spelet bevarar så stor del av ursprunget som är möjligt, så att man känner igen de berättelser som Astrid Lindgren en gång skrev om Pippi. För oss är det viktigt att känna tillit till våra samarbetspartners, sier Malin Billing, som også er Astrid Lindgrens barnebarn og som jobber for Saltkråkan.

– Som spillutvikler er det selvsagt en drøm å få bringe Pippi, med sine forunderlige historier og påfunn, over i spillformat, sier Tinka Town og Stine Wærn fra Ravn Studio i Drammen. – Det har vært spesielt viktig for oss å bevare den herlige Pippi-stemningen, og å la barna få leke med Pippi i hennes egen verden.

Om Saltkråkan

Saltkråkan AB eier og styrer rettighetene assosiert med Astrid Lindgren og hennes forfatterskap. Selskapets oppgaver er å forvalte hennes åndsverk og føre det videre til nye generasjoner. For mer informasjon besøk www.saltkrakan.se og Astrid Lindgren

Om Ravn Studio

Ravn Studio AS er en av Norges mest produktive spillselskaper og utvikler spill til alle plattformer. For mer informasjon besøk : Ravnstudio, facebook.com/RavnStudio  eller twitter.com/RavnStudio.

Utgiver Pan Vision forteller også i en pressemelding at barna under fokustesten av spillet, viste en kjemperespons på flerspillermodusen hvor man kan leke sisten og gjemsel, samtidig som de kaster bløtekake på hverandre…

Når jeg sa  det til vårt barne panel som spenner i alder fra 6-15 år så ble de mellomste på 6 og 10 rimelig elleville og gleder seg til å prøve. Følg med her hos oss. Vårt barnepanels test av foregående titler fra Ravn studio fra vår tidligere gamersweb.no side vil komme her på gamersmix.no om ikke lenge. Ravn Studio har laget mange gode barnespill av kjente og kjære barnekarakterer. Pippi blir nok et høydepunkt vil jeg tørre og anta allerede….

Du kan forhåndsbestille din utgave av Pippi Langstrømpe DS her

Nyt spill klipp her:

Bildegalleri:

Barn, Eventyr, Familie, Håndholdt Spillnyheter

Leave a Reply