Vi ser på Medal of Honor Warfighter: Beta Traileren

13. oktober 2012 Roger Evensen No Comments

medal_of_honor_warfighter-600x412

Klar for å melde deg til tjeneste i Medal of Honor: Warfighter beta testen?

Det neste avsnittet i Medal of Honor serien ser ut for å bli et av de mest action fylte spillene i serien. At man får norske spesial styrker med i spillet gjør det jo bare ekstra morro for oss nordmenn å spille spillet.

Det har blitt en «sport» å spille første hånds skyte spill, tidligere var disse spillene rett frem skyt og spør etterpå. Med online muligheter har vi fått ganske så mye mer og det å spille skyte spill har blitt sosialt og veldig krevende.

Personlig liker jeg sjangeren og militærbaserte spill, bruker mye tid på historie delen først før jeg gir meg i kast med online biten. Med full jobb har jeg ikke sjanse mot de yngre spillerne men liker uansett å prøve meg hver gang et nytt «fps» spill havner på markedet.

Lastet ned beta/demoen på XBLA, jeg lover dere et nærmere innblikk på hva jeg synes om den i en egen artikkel om kort tid.

Forhåndsbestill din utgave av spillet her:

Medal of Honor Warfighter PS3
Medal of Honor Warfighter X360
Medal of Honor Warfighter PC
Medal of Honor Warfighter nedlasting

Nyt videoklippet her:

 

Action, FPS Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply