Vi tar en liten sniktitt på 2 klipp fra Star Wars: The Old Republic

17. mars 2012 Roger Evensen No Comments

swtorlogo8

Klar for å bli med en tur inn i Biowares superbe tolkning av Star Wars universet til George Lucas??
Vi har tatt en titt på 2 nye video klipp fra spillet.

swtorlogo4

Vi tar en liten sniktitt på 2 klipp fra Star Wars: The Old Republic.

Vår skribent Gøran Solbakken har anmeldt spillet i hele 3 anmelder dagbøker nå hittil.

Les disse her:

Star Wars: The Old Republic anmelder dag bok 1

Star Wars: The Old Republic anmelder dag bok 2

Star Wars: The Old Republic anmelder dag bok 3

Han kommer om ikke så lenge med et et totalt sammendrag med hans vurdering av dette flotte spillet fra Bioware, så det er bare og følge med hos oss for mer om spillet.

Electronic Arts kjører i disse dager en kampanje med to flotte video snutter fra spillet som vi presenterer litt lenger ned i denne artikkelen.

Selv har jeg lang fartstid med Star Wars som filmunivers, helt fra jeg så den første (eller 4 historien) Star Wars A New Hope. Jeg ble som så mange andre på min alder helt hektet på universet som George Lucas hadde skapt.

Han stjernekrig har skapt noe helt unikt på filmteknisk men også de plattformer som hans univers nå kan deles på.

De første spillene til pc helt i spill alderens spede begynnelse, så ikke vakkert ut men for oss var de helt nødvendige som fans av Star Wars universet.

Utviklingen på spillfronten er jo som viden kjent kommet til helt nye høyder nå i den senere tid og jeg tror og vil mene bastant at selv George Lucas må være fornøyd med det fantastiske spilluniverset som Bioware har skapt rundt hans skapelse.

swtor1

Spillet er filmatisk og oppbyggende på en så god måte at selv jeg som spiller sjeldent på pc, måtte ut og kjøpe meg et eksemplar og bruke min tildelte spilletid på pc og ikke konsollen når Star Wars: The Old Republic kom ut.

Spillet tar spiller med inn i Star Wars universet på en så inviterende måte at selv de som ikke kjenner universet kommer raskt inn i det og kan uten å kjenne til karakterene raskt bli kjent på planeter, Sith Lords og de utallige Jedi ridderne som man blir godt kjent med.

Skal ikke gå i ren detalj i spillet, det overlater jeg til vår eminente skribent Gøran Solbakken men sier bare at nyt disse videoene under og har du ikke prøvd spillet? Da anbefaler jeg sterkt at man prøver selv om man er som jeg og foretrekker konsoll.

Dette spillet fortjener å bli spillt og kan nytes og spilles til gangs… igjen og igjen.

 

Action, Science Fiction Spillnyheter

Leave a Reply