Vi tyvtitter på MUD FIM Motocross World Championship

mud1

Et annet kult spill vi tester for tiden er MUD. Klar for en action fylt motorcross opplevelse på din spillkonsoll?

MUD FIM Motocross World Championship er det eneste videospillet som utelukkende tilbyr FIM MX1 og MX2 VM, samt den fantastiske Monster Energy FIM Motocross of Nations, som er et massivt og internasjonalt anerkjent verdens motocross årlig begivenhet, hvor de beste rytterne i verden konkurrerer for sitt land for å få den svært prestisjetunge Chamberlain Trofeet. Med lag som består av de tre beste ryttere fra hvert land, er dette en sesong som byr på utfordringer som holder bare de aller beste stjernene i motorcross verden.

Siden Motocross betyr også freestyle, MUD FIM Motocross World Championship tillater spillere å utføre fremragende triks og vise sine ferdigheter takket være spillets Monster Energy Trick Battle Mode, som setter spillere inn i utfordringen om å kjøre ned og balansere på rampen med sin motocross sykkel, hoppe i luft, trosse tyngdekraften og briljere med de mest imponerende akrobatik og villeste trick kombinasjoner de kan oppnå. Sett over seks sensasjonelle arenaer, på steder som spenner fra Tsjekkia til Spania og USA, gjør at Monster Energy branded modus spillere vil kunne utføre alle de kjente triks fra motocross freestyle scenen.

Når det gjelder spillmoduser, er hjertet av MUD selve MUD World Tour. I World Tour spillerne vil ta på seg rollene til fire helter, hver med sine egne ferdigheter og evner: de kan tilpasses helt uavhengig. Hver helt har et spesielt talent, og hvert talent tilsvarer en spesiell utfordring fra World Tour. Rytterne kan tilpasses på ulike måter, for eksempel ved å kjøpe, låse opp og utstyre hjelmer, ta energidrikker eller bli medlemmer av lag og mannskap.

Som eneste Motocross spill i inneværende sesong vil spillere av MUD FIM Motocross World Championship flytte fra stua til et spektakulær virtuell motocross verden full av adrenalin og moro, takket være eksklusivt innhold. Det splitter nye spillet har 14 forskjellige sykler, 84 ryttere (inkludert stjerner som Tony Cairoli, Steven Frossard, Ken Roczen, Jeffrey Herlings, Ryan Villopoto, Chad Reed og Ryan Dungey) og 12 offisielle baner. Dessuten har den helt ny spillmotor fylt med deformerbare terrengforhold og en realistisk MX håndtering modell. Takket være den fysiske håndteringen av sykkelen i bakken faser og gjennomføringen av den typiske Motocross manøver kalt «kratt» i luftig faser, er MUD den første motocross spill som lar spillere virkelig gjøre en forskjell både på land og i luften, akkurat som de beste rytterne i verden. Scrubs kan være veldig nyttig for forbikjøring, tilbringe minst mulig tid i lufta, og rytterne skal også kunne fullføre hopp og landet før deres motstandere. I MUD FIM Motocross World Championship alle spillere vil være i stand til å konkurrere på bakken og skjære gjennom luften når de hopper, som de virkelige profesjonelle.

Utviklet av Milestone, en respektert og etablerte italienske programvareutvikler spesialisert på racing spill, og publisert over hele verden av Black Bean Games, er MUD FIM Motocross World Championship nå tilgjengelig på Xbox360 ® videospill-og underholdningssystemet fra Microsoft, PlayStation ® 3 og Windows-PC .

MUD FIM Motocross World Championship: føler den virkelige Motocross Style!

For ytterligere informasjon vennligst besøk nettsiden

Følg den offisielle Facebook-siden

Kjøp din utgave av spillet her:

MUD FIM Motocross World Championship PS3
MUD FIM Motocross World Championship Xbox360

MUD FIM Motocross World Championship PC

Se flere klipp fra dette og andre aktuelle spill i vår YouTube kanal

Bildegalleri:

 

Racing Spillnyheter

Leave a Reply