Watchdogs forsinket...

16. oktober 2013 Roger Evensen No Comments

watchdogs1

Må vi virkelig vente enda lenger…

Dessverre ja folkens, det var virkeligheten i går når Ubisoft meldte fra om utviklerne bak spillet ønsket og utsette lanseringen på grunn av de ønsket og jobbe mer på spillet før det slippes.

Utdrag fra Ubisofts offisielle blogg:

– Vår ambisjon fra starten av med Watch Dogs har vært å levere noe som representerer det vi ønsker å se i den neste generasjon av spill. Det er med dette for øye at vi har tatt den tunge avgjørelsen og utsatt lanseringen til våren 2014.

– Vi vet at mange av dere spør: Hvorfor nå? Vi kjempet med hvorvidt vi skulle utsette spillet, men fra starten av har vi hatt holdningen om at vi ikke inngår kompromiss når det gjelder kvalitet. Etterhvert som det nærmet seg lansering, og etterhvert som puslespillbitene falt på plass under det siste dyttet før lansering, ble det tydelig for oss at vi behøvde den ekstra tiden til å polere og finjustere hver detalj slik at vi kan levere en virkelig minneverdig og eksepsjonell opplevelse.

watchdogs2

Vi får smøre oss med et skikkelig lag med «tålmodighetssmør» og vente i spenning på Watchdog fra Ubisoft i 2014. Ingen ny dato er avslørt.

Vi får kose oss med klipp fra det kommende spillet og bilder så lenge, vi skal holde dere oppdatert.

Vi har forhåndsbestilt spillet og venter i spenning som resten av verden på kommende Watchdogs.

Bildegalleri:

Spillnyheter, Utvalgte

Leave a Reply