Wheels of Destruction: World Tour Kommer snart

13. mars 2012 Roger Evensen No Comments

wheelsofdestruction1

Klar for litt bil «mayhem»??

wheelsofdestruction2

Wheels of Destruction: World Tour Kommer snart til Sony Entertainment Network.

Bryn deg mot hele verden i Premier nedlastbart bil kamp spill for SEN, Spillere ”Nuker” det ut i en dødelig kamp for overlegen kjørekunnskaper.

Gelid Games presenterer Wheels of Destruction, som kommer snart på Sony Entertainment Network. Wheels of Destruction er et arcade-stil, klasse-basert, bil kamp skytter spill satt i en post-apokalyptisk verden. Som plasserer spillerne bak rattet i fem forskjellige biler i fem av de farligste – men levende – regioner i Europa.

wheelsofdestruction3

Wheels of Destruction griper spillere i en arena for riving-eller-bli-rives konkurranse. Fem forskjellige klasser gjør det til en dødelig cutthroat kjøretøy kamp med en unik futuristisk estetisk stil – alt drevet av Unreal Engine. Wheels of Destruction som bringer spillere sammen bare for å rive dem fra hverandre i et vanedannende, lett å lære, men vanskelige å mestre kamp bak rattet. Bare sørg for at du er klar for kaos og blodbad!

For mer informasjon om Wheels of Destruction av Gelid Games, sjekk ut den nylig lanserte nettstedet på www.thewodgame.com

Følg også spillet på Facebook på facebook.com/wheelsofdestruction

Se også disse videoklippene:

Heavy – the tanking class:

Assassin – the quick-draw class:

Scout – the speedster class:

Se gjerne andre videoklipp fra andre spill i vår videokanal

Action Spillnyheter

Leave a Reply